Leid jij de wandelaars rond?

Datum 30 september
Tijd 09:00 tot 13:00
Locatie Den Haag Toon op de kaart
Groep Vrije tijd

Ook in het najaar gaan we bij de ANWB weer veel aandacht besteden aan wandelen. Net als in het voorjaar organiseren we in september de ANWB Wandelweken.

Tussen 18 september tot en met 1 oktober staan allerlei nieuwe ANWB producten en diensten op het gebied van wandelen in de schijnwerpers. Ook organiseren we op zaterdag 30 september wandelingen vanuit een aantal ANWB winkels, die worden begeleid door ANWB-vrijwilligers.

alkmaar wandelingenANWB-vrijwilligers spelen dus een belangrijke rol bij de ANWB Wandelweken! We zoeken voor deze activiteit vrijwilligers, die het leuk vinden om een aantal wandelliefhebbers door de stad te loodsen en hen op de aanwezige highlights te wijzen. Het zou helemaal mooi zijn als je uit eigen ervaring of kennis van de stad nog iets extra’s aan de wandeling kan toevoegen.

Wandelingen

We maken gebruik van wandelingen die beschreven en niet langer dan 4 á 5 kilometer zijn. Start en eindpunt is altijd bij een ANWB winkel, het aantal deelnemers aan de wandeling is maximaal 20 en wandelingen vinden allemaal in de ochtend plaats.

ANWB winkels

We zoeken vrijwilligers die vanuit de ANWB-winkels in de volgende steden wandelingen willen begeleiden:

  • Alkmaar
  • Den Bosch,
  • Eindhoven
  • Hellevoetsluis
  • Tilburg
  • Zaandam

Aanmelden

Woon je in één van deze steden of in de omgeving daarvan en vind je het leuk met een aantal wandelliefhebbers door de stad te wandelen? Meld je dan aan voor één van deze wandelingen. En geef bij opmerkingen aan in welke plaats je de wandelaars wilt rondleiden. Voor deze activiteit kun je geen reiskosten declareren, maar we belonen je inzet wel met een ANWB cadeaubon.