Stel jij met ons het leukste weekend naar Leiden samen?

Datum 26 mei
Tijd 10:00 tot 13:00
Locatie Leiden Toon op de kaart
Groep Vrije tijd

Kom je graag in Leiden en weet je wat je daar niet mag overslaan? Dan kan de ANWB jouw hulp gebruiken. Vertel ons op zaterdag 26 mei wat je niet mag missen bij een bezoek aan de stad. Waar zitten de lekkerste eetadresjes, gezelligste winkeltjes, mooiste hofjes, en welke musea zijn interessant om te bezoeken? De ANWB gebruikt jouw tips voor het samenstellen van een weekendje Leiden voor ANWB-leden. Wil je je verborgen adresjes delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken voor deze activiteit tips voor vijftigplussers en plekken die geschikt zijn om naartoe te gaan voor mensen met kinderen tot 6 jaar.

Leiden1091-51-a

Aanmelden

Woon je in of vlakbij Leiden en wil je ook je tips delen met stadgenoten? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op zaterdag 26 mei  van 10-13 uur in het centrum van Leiden(inclusief lunch, locatie volgt). Hier gaan we de ingrediënten voor een prachtig bezoek aan Leiden verzamelen en ontdek je zelf ongetwijfeld ook nog onbekende verborgen pareltjes.

Van leden voor leden weekendarrangement

Het speciale ‘van leden voor leden’ weekendarrangement dat op basis van deze bijeenkomst wordt samengesteld, wordt boekbaar via www.anwb.nl/weekendjeweg
Eerder stelden we op deze manier al weekendjes samen naar meerdere steden. Bekijk hier de tips!