E-bikes testen voor de Kampioen

Datum 8 maart - 10 maart
Tijd 09:00 tot 17:00
Locatie Amersfoort Toon op de kaart
Groep Vrije tijd
LET OP: Inmiddels hebben wij voldoende aanmeldingen voor deze activiteit. Ook de reservelijst is inmiddels vol.

 

Wil je e-bikes testen? Dat kan op 8, 9 en 10 maart 2018 in Amersfoort. Daar krijg je de kans om tour e-bikes met middenmotor – momenteel een van de populairste e-bikes - van 20 verschillende merken te testen op een uitdagend, heuvelachtig parcours. De resultaten worden komend voorjaar gepubliceerd in de Kampioen.

Wil je meedoen?

Hiervoor zoeken we: 100 vrijwilligers die affiniteit hebben met fietsen en ervaring hebben met e-bikes. Gedurende de testperiode van 3 dagen test je één dag zo’n 20 fietsen testen en na afloop vul je een meerkeuze vragenlijst in waarin je aangeeft wat je van de fiets vindt. Tijdens het testen van de e-bikes is het dragen van een helm verplicht! (aanwezig bij de locatie) Daarnaast zoeken we twee vrijwilligers die gedurende de testperiode eventuele kleine mankementen aan de fietsen kunnen repareren.

Wij bieden:

een leuke vrijwilligersactiviteit koffie, thee en lunch

Locatie:

De test vindt plaats in Amersfoort, adres volgt.

Aanmelden:

Vind je het leuk om mee te doen, meld je dan aan! Wil je bij opmerkingen aangeven wat je ervaring is met e-bikes, en op welke dag(en) je beschikbaar bent?

Per abuis zijn in de Kampioen van december 2017 verkeerde data vermeld waarop deze test plaatsvindt. De juiste data zijn: donderdag 8 maart, vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart 2018.