Stel jij met ons het leukste weekend naar Leeuwarden samen?

Datum 17 februari
Tijd 10:00 tot 13:00
Locatie Leeuwarden Toon op de kaart
Groep Vrije tijd

Op zaterdag 17 februari gaan we het ultieme weekend naar culturele hoofdstad van Europa Leeuwarden samenstellen. Wat mag je niet overslaan tijdens een dagje/weekend weg naar deze mooie stad in het noorden? Waar zijn de gezelligste lunchplekken en welke nog niet zo bekende culturele hotspots mag je niet overslaan? Als inwoner van Leeuwarden weet jij die plekken als geen ander. Wil je je verborgen adresjes delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Leeuwarden Voor het samenstellen van een aantrekkelijk ‘door leden voor leden’ arrangement nodigt de ANWB je uit om op zaterdag 17 februari samen aan de slag te gaan om het ultieme weekend naar Leeuwarden te creëren.

We zoeken voor deze activiteit tips voor vijftigplussers en plekken die geschikt zijn om naartoe te gaan voor mensen met kinderen tot 6 jaar.

Aanmelden

Woon je in of vlakbij Leeuwarden en wil je ook je tips delen met stadgenoten? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op zaterdag 17 februari van 10:00 -13:00 uur in het centrum van Leeuwarden (inclusief lunch, locatie volgt). Hier gaan we de ingrediënten voor een prachtig bezoek aan Leeuwarden verzamelen en ontdek je zelf ongetwijfeld ook nog onbekende verborgen pareltjes.

Van leden voor leden weekendarrangement

Het speciale ‘van leden voor leden’ weekendarrangement dat op basis van deze bijeenkomst wordt samengesteld, wordt boekbaar via www.anwb.nl/weekendjeweg
Eerder stelden we op deze manier al weekendjes weg naar meerdere steden samen. Bekijk hier de tips!