Stel met ons het ultieme weekend naar Amersfoort samen

Datum 4 november
Tijd 10:00 tot 13:00
Locatie Centrum Amersfoort Toon op de kaart
Groep Vrije tijd

Op zaterdag 4 november  gaan we het ultieme weekend naar Amersfoort samenstellen. Wat mag je niet overslaan tijdens een dagje/weekend weg naar deze historische stad? Waar zijn de gezelligste lunchplekken en welke nog niet zo bekende culturele hotspots mag je niet overslaan? Als inwoner van Amersfoort weet jij die plekken als geen ander. Wil je je verborgen adresjes delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Amersfoort Voor het samenstellen van een aantrekkelijk ‘door leden voor leden’ arrangement nodigt de ANWB je uit om op zaterdag 4 november  samen aan de slag te gaan om het ultieme weekend naar Amersfoort te creëren.
We zoeken voor deze activiteit tips voor vijftigplussers en plekken die geschikt zijn om naartoe te gaan voor mensen met kinderen tot 6 jaar.

Aanmelden
Woon je in of vlakbij Amersfoort en wil je ook je tips delen met stadgenoten? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op zaterdag 4 november  van 10-13 uur in het centrum van Amersfoort (inclusief lunch, locatie volgt). Hier gaan we de ingrediënten voor een prachtig bezoek aan Amersfoort verzamelen en ontdek je zelf ongetwijfeld ook nog onbekende verborgen pareltjes.

Van leden voor leden weekendarrangement
Het speciale ‘van leden voor leden’ weekendarrangement dat op basis van deze bijeenkomst wordt samengesteld, wordt boekbaar via www.anwb.nl/weekendjeweg
Eerder stelden we op deze manier al weekendjes weg naar meerdere steden samen. Bekijk hier de tips!