Stel jij met ons het leukste weekend naar Eindhoven samen?

Datum 9 september
Tijd 10:00 tot 13:00
Locatie Eindhoven Toon op de kaart
Groep Vrije tijd

Op zaterdag 9 september gaan we het ultieme weekend naar Eindhoven samenstellen. Wat mag je niet overslaan tijdens een dagje/weekend weg naar deze Lichtstad? Waar zijn de gezelligste lunchplekken en welke nog niet zo bekende culturele hotspots mag je niet overslaan? Als inwoner van Eindhoven weet jij die plekken als geen ander. Wil je je verborgen adresjes delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het samenstellen van een aantrekkelijk ‘door leden voor leden’ arrangement nodigt de ANWB je uit om op zaterdag 9 september samen aan de slag te gaan om het ultieme weekend naar Eindhoven te creëren.

We zoeken voor deze activiteit tips voor vijftigplussers en plekken die geschikt zijn om naartoe te gaan voor mensen met kinderen tot 6 jaar.

bijeenkomst algemeenAanmelden

Woon je in of vlakbij Eindhoven en wil je ook je tips delen met stadgenoten? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op zaterdag 9 september van 10-13 uur in het centrum van Eindhoven (inclusief lunch, locatie volgt). Hier gaan we de ingrediënten voor een prachtig bezoek aan Eindhoven verzamelen en ontdek je zelf ongetwijfeld ook nog onbekende verborgen pareltjes.


Van leden voor leden weekendarrangement

Het speciale ‘van leden voor leden’ weekendarrangement dat op basis van deze bijeenkomst wordt samengesteld, wordt boekbaar via anwb.nl/weekendjeweg
Eerder stelden we op deze manier al weekendjes weg naar meerdere steden samen. Bekijk hier de tips!