Strandliefhebbers opgelet!

3 juli 2017

Op 10 juli gaat de jaarlijkse Schoonste Stranden Verkiezing weer van start. In samenwerking met NederlandSchoon struint de ANWB 1,5 maand lang de Nederlandse kust af. Op zoek naar het allerschoonste strand van Nederland. En jouw stem telt ook!

Extra genieten

Of je nu jong of oud bent. Op het strand werkt of sport. Bij het strand woont of er af en toe in het zonnetje komt liggen. Voor iedereen geldt: op een schoon strand geniet je extra. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen motiveren om het strand schoon te maken én te houden. Dat doen we onder andere met onze jaarlijkse Schoonste Stranden Verkiezing. De verkiezing waarbij duizenden strandliefhebbers op hun favoriete, schoonste strand stemmen. En dat loont, want ieder jaar zien we dat onze stranden beter scoren. Ze worden steeds schoner en daardoor aantrekkelijker.

Win een weekend weg

Dit jaar is er weer een extra goede reden om te stemmen. Onder alle stemmers worden namelijk mooie prijzen wegegeven. Zo wordt er een heerlijk weekend weg voor 2 personen op het schoonste strand van Nederland verloot.

Leuk?

Volg Supporter van Schoon op Facebook of Twitter. Daar krijg je een seintje als de verkiezing begint, worden de tussenstanden doorgegeven én worden alle winnaars bekend gemaakt.

Alvast aan de slag

Benieuwd wat jij kan doen om te zorgen dat jouw favoriete strand er op 10 juli brandschoon bij ligt? Bekijk dan hier alvast de 6 gouden tips voor een schoon strand!