Help bij de Vakantiecheck!

Datum 30 juni - 8 juli
Tijd 06:00 tot 13:00
Locatie meerdere locaties Toon op de kaart
Groep Vrije tijd
Wij hebben voldoende deelnemers. U kunt zich niet meer aanmelden. Ook voor de reservelijst.

Check, check, dubbel check!

Met de zomervakantie in aantocht, helpt de ANWB jou om goed voorbereid op vakantie te gaan. We bieden iedereen die met de auto op vakantie gaat de mogelijkheid deze op de meest vitale onderdelen en vloeistoffen te laten checken.

Met de Vakantiecheck maken we de vakantiegangers bewust van de noodzaak van een goed onderhouden voertuig, zeker met een lange rit voor de boeg.

Wegenwacht & ANWB Experts

Op elke locatie is de Wegenwacht aanwezig om te kijken naar onder meer de verlichting, vloeistoffen, uitlaat en de staat van de banden. Ook verstrekken ANWB Experts reisinformatie. Want niet iedereen is op de hoogte van de wet- en regelgeving in het buitenland. In welk land is een gevarendriehoek, veiligheidsvest of verbanddoos verplicht? We bieden de mogelijkheid om deze artikelen direct aan te schaffen.

Locaties & tijden

  • Vrijdag 30 juni, 08:00 - 16:00 uur, A2: Parkeerplaats CineMec (Utrecht) (VOL!)
  • Zaterdag 1 juli , 08.00 - 16.00 uur,  Parkeerplaats ANWB Hoofdkantoor (Den Haag)(VOL!)
  • Zaterdag 8 juli , 06.30 - 12.30 uur, A16: Parkeerplaats Hazeldonk (Breda) (VOL!)

Iedereen is welkom!

De Vakantiecheck is niet alleen voor leden van de ANWB met een service van de Wegenwacht, maar ook niet-leden kunnen hun auto laten nakijken.

Voorbereiding

Vind je het leuk om voorafgaand aan deze activiteit een training van de Wegenwacht te krijgen, hou dan dinsdag 20 juni van 9.00-12.00 uur vrij voor een training op ons Wegenwachtstation in Utrecht. Deze training is niet verplicht.

Meehelpen?

Wie wil ons een handje helpen bij de Vakantiecheck? We denken telkens aan acht  vrijwilligers genoeg te hebben. Houdt er rekening mee dat je vroeg uit de veren moet, want we starten vroeg met opbouwen! Uiteraard zorgen wij voor de koffie, thee en lunch en je reiskosten worden vergoed.
Meld je aan en vermeld bij opmerkingen welke locatie wij je kunnen verwachten.